Villa Ofelia

Villa OFELIA

185 kvm boarea

Uppskattat totalpris nyckelfärdigt med grund 6 885 000 SEK

Fråga gärna om ett gratis prisförslag!

3/4 sovrum på enplan


En husplan med entresol, vind, tak och garage för två bilar. Det kommer att möta förväntningarna hos även den mest kräsne.


Takstrukturen på husets främre del är densamma som den bakre, medan fasaderna är gjorda i ljusa färger, med klinkerplattor och vit puts.


Bottenvåningen är husets dagzon. Stort glas är utan tvekan en stor fördel med det presenterade projektet. En hel vägg är inglasad för att ge mer ljus till inredningen, och framför allt ett tvåvånings vardagsrum med en entresol.


Det över trettio kvadratmeter stora vardagsrummet med öppen spis rymmer enkelt ett piano, som inte bara kan användas som ett dekorativt element. Köket kan separeras från matsalen med en skiljevägg.


En obestridlig fördel är rummet på bottenvåningen med omklädningsrum och badrum. Den kan användas som en "privat lägenhet" för en äldre person, eller för någon som besöker våra gäster.


Vinden, som är första våningen, är husets nattzon. Det finns ett andra sovrum med eget badrum och garderob, och två sovrum med garderober för barn.


Ofelia har en T-formad plan och vänder sig till människor som gillar elegant stil.


Maila oss för mer info, fler bilder och planlösning;

simon@atterboab.com

0735 30 74 74


Vill du veta mer?

Kontakta Simon Blomqvist